facebook share

Seneste nyheder fra Kloster A/S

6

Chauffører søges til asfaltkørsel

26. februar 2021

Hos Kloster A/S oplever vi en stigende aktivitet indenfor asfaltindustrien og derfor søger vi chauffører til kørsel med hydrauliktrækkere. Mødested er som udgangspunkt i Horsens, opgaverne foregår i Jylland og på Fyn hvorfor lange dage må påregnes, nat- og week-end arbejde forekommer. Overnatning i bilen er også en mulighed.

Læs mere her
Kontor 2

All-round lønbogholder søges

23. februar 2021

Er du vild med at lave løn til dine kollegaer? - så er vi måske din kommende arbejdsgiver! Vi søger en ny engageret fuldtids all-round lønbogholder, som udover at være ansvarlig for løn, også har lyst til at sidde med regnskabsopgaver i mindre omfang. Trives du i denne kombinerede stilling, så er dette måske en stilling for dig.

Læs mere her
Produktion

4 Læssefolk med lyst til udendørs arbejde søges

19. februar 2021

Hos Kloster A/S er der godt gang i hjulene - og vi udvider netop nu med nye arbejdsområder indenfor transport og lager. Vi søger derfor 4 læssefolk med certifikat til truck og traverskran - og skulle du have kørekort til lastvogn vil det ikke være en ulempe.

Læs mere her
Bagmonteret Kran

Chauffør søges til forvogn kærre med wirehejs og bagmonteret kran

02. februar 2021

Hos Kloster A/S oplever vi en stigende aktivitet og derfor søger vi nu en chauffør til kørsel med kranbil med hejs og grab. Vi tilbyder en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver indenfor asfalt-, entreprenør- og byggebranchen.

Læs mere her
DJI 0056

Chauffør søges til maskintransport

02. februar 2021

Hos Kloster A/S oplever vi en stigende aktivitet og derfor søger vi nu 1 chauffør til kørsel med blokvogne og maskintrailere. Vi tilbyder en alsidig hverdag med forskelligartede transport opgaver for kunder indenfor asfalt-, entreprenør-. bygge- og maskinbranchen samt flytning af vores egne knuseranlæg og havnekraner.

Læs mere her
JMM Rammemaskine 5

Chauffør til følgebil søges

02. februar 2021

Hos Kloster A/S oplever vi en stigende aktivitet og derfor søger vi nu 1 chauffør til kørsel med følgebil. Mødested kan være Løsning eller Horsens, opgaverne foregår i hele Danmark hvorfor lange dage må påregnes og overnatninger ude kan også forekomme når opgavenkræver det.

Læs mere her