facebook share
Munck Referencer 260619
 • Danmarks største fjernvarmeprojekt

 • Horsens Fjernvarme er i disse år i gang med Danmarks største fjernvarmeprojekt, Munck Forsyningsledninger er som entreprenør en stor del af dette, der anlægges fjernvarme flere steder i byen på samme tid. Munck er afhængige af at ikke brugbart jord bortkøres og nye materialer leveres, alt sammen til tiden.

  Samarbejdet med Kloster A/S gør det muligt at få dette puslespil til at gå op. Kloster er en moderne og serviceminded vognmandsforretning, der til fulde lever op til vores ønsker og krav til samarbejde.

  Søren Hesselbjerg / Munck Forsyningsledninger

Milton Huse Reference 260619
 • Kloster kan tiltræde med få timers varsel

 • Hos Milton Huse kører vi med en stram tidsplan og en planlægning, der betyder, at det er altafgørende for os, at vores mange forskellige samarbejdspartnere både er fleksible, præcise, effektive og i nogle tilfælde kan træde til med få timers varsel.

  Vi er meget glade for vores samarbejde med Kloster A/S og kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

  Søren Rehnquist / Milton Huse A/S

Colas Vejen Frem Reference 260619
 • De bedste anbefalinger til Kloster A/S

 • Det var med spænding vi ultimo 2017 tog kontakt til Kloster A/S for at høre om muligheden for et samarbejde. Mads var med på idéen og vi blev enige om, vi ville bygge samarbejdet på åbenhed og ærlighed, win-win situation for begge firmaer. Aftalen kom på plads og samarbejdet begyndte den 1. april 2018.

  Vi er meget glade for samarbejdet som har udviklet sig til at dække alle vores transport og logistik opgaver, knusning, køb og leverance af råvare samt vikar hjælp på timebasis, hvis vi internt mangler en maskinefører. Alle disse opgaver bliver dagligt løst til perfektion. 

  Jacob / Colas i Horsens

Daka Secanim Reference 260619
 • Kloster siger aldrig nej....

 • Kloster A/S har siden 1979 udført mange forskelligartede opgaver for Daka, og det lange uafbrudte samarbejde taler i sig selv for vores tilfredshed med Kloster som underleverandør.

  Vi møder stor fleksibilitet og imødekommenhed, og de ønskede opgaver udføres professionelt, effektivt og med kunden i centrum.

  Vores helt klare oplevelse er at Kloster aldrig siger nej.

  Jesper Visby / Daka Denmark A/S

Kolding Havn Reference 260619
 • En fleksibel samarbejdspartner

 • Kolding Havn er gennem de seneste år vækstet i godsmængde og antallet af skibsanløb, hvilket i høj grad skyldes en effektiv ekspedition af skibene som anløber Kolding Havn. Skibe skal ekspederes hurtigt for at holde omkostningerne nede, og derfor anvender vi Kloster A/S, når havnens egne kraner er fuldt belagt.

  Det er en fleksibel løsning til gavn for kunder og rederier som derigennem undgår unødig ventetid i havnen. Vi er glade for vores samarbejde med Kloster A/S og kan kun anbefale deres fleksible kranløsninger.

  Anders Vangsbjerg Sørensen / Kolding Havn

Boligbeton Logo Referencer 260619
 • Kvalificeret og dansktalende mandskab

 • Igennem et mangeårigt samarbejde har vi i fællesskab gennemgået en kolossal udvikling indenfor produktion, håndtering og transport af betonelementer i alle dets afskygninger. Det har været en åben, sund proces og resulteret i et præcist og professionelt setup til gavn for os, men ikke mindst de byggepladser vi er leverandør til. En anden vigtig detalje er at leverancer fra Boligbeton til de danske byggepladser foregår med stabilt, kvalificeret og dansktalende mandskab.

  Kloster A/S leverer hele pakken, og er en smidig og omstillingsparat leverandør, som altid har en løsning på vores henvendelser.

  Tom Kristensen / Boligbeton A/S