facebook share

Farvel til Mark og kantbilen

01. oktober 2020

Kloster A/S har dags dato solgt vores kantbil samt en trailer til kantudlægning og dertil hørende værktøjer til vores samarbejdspartner AVAS A/S i Aalborg.

Placeringen og udgangspunktet for de 2 enheder forbliver i Horsensområdet, og AVAS A/S bliver dermed leveringsdygtige i kantbils løsninger på Fyn, Langeland samt Jylland fra syd til nord.

Kloster A/S takker de hidtidige kunder i dette forretningsområde for et godt samarbejde og giver stafetten på kantbils løsninger videre til AVAS A/S.

Frasalget af forretningsområdet skyldes at Kloster A/S ønsker at holde fokus på de andre forretningsområder i virksomheden såsom element-, entreprenør-, container-, blokvogns- og kranbils transport samt stevedoreforretning og knuserafdeling som alle er områder i vækst.